Week 1.

26301854562_880710d1ff_z

Waarschijnlijk gaat de buurt meer merken van de bouw van het hotel,  kwa geluid, dan van FabCity. Een grote heimachine staat klaar voor gebruik. Ook gaan ze trillen.
Maar, zo stond er in de bewonersbrief, er wordt alles aan gedaan om het zo stil mogelijk te houden. Er wordt gebruik gemaakt van nieuwe geluidsdempende technieken.
Ondertussen doet de Havendienst net of er niets aan de hand is. Over het Campus terrein lopen groepen duitse en franse senioren van hut naar bus en weer terug. Er is nog geen contact gemaakt, maar dit gaat vast en zeker gebeuren. Misschien eens iets voor ze organiseren in de Keet. Ook zij zijn locals, soort van.

De eerste Soep op Maandag was een succes. Onder het motto ‘op is op’ schoven ongeveer 25 mensen aan. Ook de bucketlist voor de buurt vult zich al aardig. De bedoeling is dat alle vragen/ideeen/wensen terechtkomen bij de instanties waar ze thuis horen. In de hoop dat er iets gerealiseerd wordt.

Donderdag aanstaande is er een bewonersavond in de Expozaal van Pakhuis de Zwijger. Verzamelen bij de Keet om 19.30. Daarna wandelen naar Pakhuis de Zwijger. Dan zullen we ook ons plan voor de crowdfunding presenteren.

Het dagelijks Spreekuur gaat gewoon door. Weer of geen weer. 17.00-18.00.

En Thijs Reuten kwam lang! Gerucht gaat dat het Dagelijks Bestuur van het Stadsdeel de Keet wil gebruiken als vergaderlocatie…

Volgen hier enige foto’s uit het fotodagboek van de Keet.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s